Voor leden‎ > ‎

Fotoarchief

Gebruiksaanwijzing:

Als je op onderstaande linkjes klikt kom je op het bijbehorende album. Als je lid wordt van het album (knop linksboven de eerste foto in een album) dan krijg je een bericht als er nieuwe fotos in het album geplaatst worden. Maar ook zonder lid te zijn kun je de fotos downloaden* (selecteer het vinkje op de foto die je wilt hebben, of selecteer niets als je het hele album wilt downloaden) en klik in het album rechtsbovenaan op de drie puntjes >meer opties>download.

Kom je er niet uit of heb je zelf ook nog foto's die hier nog niet bijstaan? Neem contact op met de webmaster.

*Disclaimer: De via deze webpagina toegankelijke fotos mogen alleen gebruikt worden voor privedoeleinden van de leden van het Pauluskoor Amstelveen en mogen niet openbaar gepubliceerd of verspreid worden. Webmaster en Bestuur van het Pauluskoor Amstelveen zijn niet verantwoordelijk voor oneigenlijk gebruik door koorleden..