Na een prachtig Jubileumconcert in november, waarmee we ons 80-jarig bestaan hebben gevierd, werken we nu vol enthousiasme aan ons volgende concert, op 1 november 2019. Op het programma staat, naast het Gloria van Francis Poulenc, The Armed Man - A mass for Peace van Karl Jenkins. Gecomponeerd ter gelegenheid van de millenniumviering in 2000 en opgedragen aan de slachtoffers van de oorlog in Kosovo.
Kort daarna, op 14 december 2019, verzorgen we samen met het Amstelveens Symphonie orkest een Kerstconcert en op 27 maart 2020 voeren we weer de Mätthaus Passion uit.

Kaarten voor concerten zijn vanaf ongeveer 6 weken voor de uitvoeringsdatum via deze pagina te bestellen.

____________________________________________________________________________________________________________
Vrijdag 1 november 2019

The Armed Man