De teksten hieronder ziin geschreven toen "gewoon samen zingen" nog kon.
We hebben in september twee keer - heel voorzichtig - in kleine groepen, zachtjes zingend en goed geventileerd gerepeteerd.
Helaas bleken vergelijkbare maatregelen bij een Leids koor toch niet voldoende te zijn. En dus zijn de repetities van het Pauluskoor ook weer gestopt. We willen en kunnen geen enkel risico nemen en moeten wachten op weer betere tijden. Maar als het u wat lijkt om dan mee te komen zingen neem dan nu alvast contact op met ons secretariaat voor meer informatie.
_______________________________________________________________________________________________________

Meezingen? 

Houdt u van klassiek muziek, lijkt het u geweldig om zelf met een groot koorwerk mee te zingen maar denkt u dat dat voor u niet haalbaar is? Stap over die drempel heen, net zoals wij dat hebben gedaan en kom een keer vrijblijvend naar een van onze repetities. Het is niet vereist dat u koorervaring heeft. Zelfs mensen die nauwelijks noten konden lezen en geen koorervaring hadden zijn inmiddels jaren lid. 
Als het bevalt staat u binnenkort tijdens een van onze concerten samen met ons op het podium.

Meezingen met het Pauluskoor

Wij repeteren op maandagavond van 20:00 - 22:15 uur (met een kwartiertje koffiepauze) in de Paaskerk, Augustinuspark 1,1185 CN Amstelveen. Bel of mail van te voren met het
secretariaat als u een keer wilt komen kijken/luisteren/meedoen, dan weten wij dat u komt en staan wij klaar om u te verwelkomen. 
Als u lid wilt worden neemt de dirigent eerst nog een korte stemtest af. U zingt dan een paar zangoefeningetjes en loopjes na en daarmee bepaalt de dirigent dan tevens de stemsoort die het beste bij u past. Laat u hierdoor niet afschrikken, uw stem hoeft echt niet van solistenniveau te zijn om lid van ons koor te kunnen worden. Daarna kunt u lid worden door u op te geven bij het secretariaat
De contributie bedraagt € 240 per jaar exclusief muziekboeken. Deze kosten ongeveer € 15 euro per stuk. 

Projectlid

Houdt u van zingen en wilt u bij het Pauluskoor Amstelveen meezingen met een specifieconcert?
Dat kan: u 
kunt dan als project-koorlid meedoen. Vooral tenor- en bas-projectkoorleden zijn van harte welkom. U kunt u aanmelden bij het secretariaat. Voordat u als projectlid meedoet neemt de dirigent een korte stemtest af. Als projectlid betaalt u €20 per maand excl. de muziekboeken.
Wilt u meer informatie? Neem contact op met het secretariaat.