Meezingen? 

Houdt u van klassiek muziek, lijkt het u geweldig om zelf met een groot koorwerk mee te zingen maar denkt u dat dat voor u niet haalbaar is? Stap over die drempel heen, net zoals wij dat hebben gedaan en kom een keer vrijblijvend naar een van onze repetities. Het is niet vereist dat u koorervaring heeft. Zelfs mensen die nauwelijks noten konden lezen en geen koorervaring hadden zijn inmiddels jaren lid. 
Als het bevalt staat u binnenkort tijdens een van onze concerten samen met ons op het podium.

Meezingen met het Pauluskoor

Wij repeteren op maandagavond van 20:00 - 22:15 uur (met een kwartiertje koffiepauze) in de Paaskerk, Augustinuspark 1,1185 CN Amstelveen. Bel of mail van te voren met het
secretariaat als u een keer wilt komen kijken/luisteren/meedoen, dan weten wij dat u komt en staan wij klaar om u te verwelkomen. 
Als u lid wilt worden neemt de dirigent eerst nog een korte stemtest af. U zingt dan een paar zangoefeningetjes en loopjes na en daarmee bepaalt de dirigent dan tevens de stemsoort die het beste bij u past. Laat u hierdoor niet afschrikken, uw stem hoeft echt niet van solistenniveau te zijn om lid van ons koor te kunnen worden. Daarna kunt u lid worden door u op te geven bij het secretariaat
De contributie bedraagt € 240 per jaar exclusief muziekboeken. Deze kosten ongeveer € 15 euro per stuk. 

Projectlid

Houdt u van zingen en wilt u bij het Pauluskoor Amstelveen meezingen met een specifieconcert?
Dat kan: u 
kunt dan als project-koorlid meedoen. Vooral tenor- en bas-projectkoorleden zijn van harte welkom. U kunt u aanmelden bij het secretariaat. Voordat u als projectlid meedoet neemt de dirigent een korte stemtest af. Als projectlid betaalt u €20 per maand excl. de muziekboeken.
Wilt u meer informatie? Neem contact op met het secretariaat.